Welkom bij Noureen Modest Fashion.

Over ons

Oprichtster: Kelly M.

Het verhaal achter Noureen Modest Fashion..

Must Wear Fashion is 7 jaar geleden ontstaan dankzij de interesse in het online shoppen, ik heb altijd een online shop verslaving gehad.
Dit ging nog een stap verder tijdens de periode van mijn bekering tot de Islam in 2015. Mijn interesse in de Islam zat al heel lang in mijn hoofd, maar het is pas sterker geworden door een droom die ik had op vakantie & nadat ik hierdoor terecht kwam bij de wetenschappelijke wonderen van de Koran. Daarin vond ik mijn droom terug in een vers van de Koran, ongeveer 7 maand later heb ik mijn Shahada (geloofsovertuiging) uitgesproken.

Daarna begon de gedachte: nieuwe kleding nodig & het dragen van de hoofddoek.
Het shoppen naar nieuwe trendy, fashion maar toch bedekte kleding ging van Nederland tot buiten Europa, om toch maar zo leuk mogelijk gekleed te gaan als moslima. Het was immers al moeilijk die stap naar de hoofddoek dus wilde ik toch fashionable maar correcter gekleed gaan.
Het was niet vanzelfsprekend om in de winkels gepaste kleding te vinden dus ging ik daarom steeds op zoek naar online webshops, waar ik bijna dagelijks op zat te surfen en zelf wekelijks nieuwe kleding aankocht alsook hoofddoeken. Ik betaalde al snel 16€ per hijab om toch maar de mooiste hijabs te hebben die ik hier in België niet kon vinden.

Hierna heeft het nog 2,5 jaar geduurd voor ik de stap gezet heb om zelf mijn eigen webshop op te richten, voornamelijk omdat ik voltijds werk dacht ik dat het niet haalbaar zou zijn, uiteindelijk bleef het idee in mijn hoofd spoken en heb ik in juli 2017 beslist om mijn eigen webshop op te richten, als bijberoep met startdatum 1 augustus 2017.

Het was eindelijk zover, na lang twijfelen, de zoektocht naar gepaste kleding en hoofddoeken kon beginnen, nu kon ik mijn hobby ‘shoppen’ nog uitvoeren maar dan voor collecties voor de webshop.
Zelf sta ik ook 100% achter de collectie die op mijn webshop staan.

Alhamdulillah (God zij dank) dat ik dankzij de Islam van mijn hobby een beroep kan maken, de Islam heeft voor mij deuren geopend.
Wie beweert dat vrouwen niet mogen werken?

Na 3j actief bezig te zijn ben ik ondertussen al meer dan een jaar begonnen aan een eigen hijab collectie genaamd: Noureen
De naam Noureen komt van mijn dochter waar wij Alhamdulillah gezegend & heel dankbaar voor zijn. Wij zullen in sha Allah uitbreiden naar meer eigen collecties in de toekomst. Daarom is de website vernieuwd en is de naam Noureen Modest Fashion geworden sinds 12/2020.

 

Locatie

Noureen Modest Fashion is een Belgische online webshop gevestigd in Hofstade (Zemst).

Onze oprechte dankbaarheid

We willen iedereen bedanken die ons vanaf de eerste dag heeft gesteund! Uw positieve feedback zijn zo belangrijk voor ons en essentieel om ervoor te zorgen dat we u precies aanbieden waarnaar u op zoek bent. Als u vragen heeft, of als u iets wilt verbeteren, stuurt u een e-mail naar info@noureenmodestfashion.com

Samenwerking

Voor een samenwerking kan u ons contacteren via mail: info@noureenmodestfashion.com

 
Bent u zelf bekeerling en zoekende naar een gepaste hoofddoek? Plaats je bestelling een geef bij notities aan dat je bekeerd bent, dan doe ik er gratis een geschikte hoofddoek bij als cadeau. Omdat ik weet hoe moeilijk het is om de geschikte hoofddoek te vinden stuur ik gratis eentje op.