1. ONDERNEMINGSGEGEVENS
Must Wear Fashion Bremstraat 3a HOFSTADE 1981 BTW: BE067946776 mustwearfashion@gmail.com
 1. ALGEMENE BEPALINGEN
Must Wear Fashion, de webshop en haar klanten de mogelijkheid om te kopen. We zijn van toepassing op alle artikelen uit de webshop collectie en elke aankoop die de klant plaatst bij Must Wear Fashion. De klant is een van de leden van de (aankoop)voorwaarden, ook als de klant dat zij als enige van toepassing zijn. Indien de klant niet akkoord wordt voldaan aan deze Voorwaarden, dan is het aangeraden geen aankopen te doen op Must Wear Fashion.
 1. PRIJS
Alle prijzen zijn alle btw en alle andere verplicht deur de klant te dragen taksen. Verzendkosten worden op het einde van uw bestelling berekend en daar kan u de keuze maken.
 1. AANBOD
Elk aanbod staat open voor klanten die woonachtig zijn in België, Nederland & Europa. Klanten uit andere landen dienen in een mail te sturen naar mustwearfashion@gmail.com , hun aanvraag is dan elk apart bekeken en behandeld. De artikelen zijn uitsluitend bestemd voor normaal particulier gebruik. Het feit dat de webwinkel en de website met de grootst mogelijk worden samengesteld, is het toch kan dat de informatie vol is, van materiële fouten bevat, van niet up-to-date is. Bij de vraag over de maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn van leveringen, verzoeken wij je vooraf contact op te nemen met ons op het mailadres: mustwearfashion@gmail.com Het aanbod is een van de meest tien keer de deuren van ingetrokken door Must Wear Fashion. Must Wear Fashion is een van de redenen- bestelen te weigeren, de leveringen aan te passen, de leveringen te splitsen, dan andere voorwaarden te verbinden aan de levering.
 1. ONLINE AANKOPEN
De klant heeft de mogelijkheid om de artikelen uit de Must Wear Fashion collectie online aan te kopen. De aankoop komt tot stand op het moment dat de klant een bevestigingsmail ontvangt van Must Wear Fashion. U als klant kiest voor welke betaling u opteert welke u wenst. Die keuze kan u maken bij de afrekenen van uw winkelmandje.
 1. EIGENDOMSVOORBEHOUD
De artikelen blijven tot op het moment van de gehele betaling deur de klant, de exclusieve eigendom van Must Wear mode. Het risico voor verlies van het verlies gaat over op de klant van de levering. De klant heeft zich in het eigendomsvoorbehoud van Must Wear Fashion te wijzen, bijvoorbeeld aan iedereen die op de nog niet betaalde beslag artikelen laten vallen.
 1. KLACHTEN
Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel van andere tekortkoming bij de levering, moet onmiddellijk worden gemeld, anders vervalt elk recht op compensatie, binnen 7d. de eerste plaats.
 1. GARANTIE
 2. Wettelijke garantie (enkel voor consumenten)
Krachtens de wet van 21 september 2004 betreffende de bescherming van de consumenten bij verkoop van consumptie is de consument wettelijke rechten. Elk artikel is onderworpen aan de wettelijke garantie van de datum van aankoop deur (desgevallend levering aan) de eigenaar eerste. Elke commerciële garantie laat deze rechten.
 1. Algemeen
Om een beroep te doen op de garantie, moet de klant het aankoopbewijs kan voorleggen. Voor artikelen die online werden en bij de klant thuis, op een ander adres van in een afhaalpunt zijn, dient de klant vooraf contact op te nemen met Must Wear Fashion de klant het artikel terug dient aan dient aan de behandeling van Elanden in 7d. na vaststelling van te worden. Nadien vervalt elanden recht op herstelling van vervanging. De (commerciële en/van wettelijke) garantie is nooit van toepassing op beschadiging die ten gevolge van ongelukken, verwaarlozing, valpartijen, abnormaal van onjuist gebruik, gebruik van het artikel in strijd met doel doel waarvoor het werd, aanpassingen van het artikel, hardhandig, slecht onderhoud, abnormaal van onjuist gebruik. Zij is evenmin van toepassing op artikelen met een kortere levensduur, van slijtageartikelen. Defecten sterven na een periode van 6 maanden op datum van aankoop, desgevallend levering, worden geen verborgen gebreken te zijn, behoudens tegenbewijs deur de Klant. De garantie is niet overdraagbaar.
 1. HERROEPINGSRECHT
De consument heeft het recht aan Must Wear Fashion me te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 7 dagen van de dag die op de levering van het product. Klanten die van het herroepingsrecht maken, moeten binnen de 7d dagen van het leveringsformulier het retourformulier afdrukken, invullen en de goederen binnen de 14 dagen van de levering van de goederen terugbezorgen van Must Wear Fashion. Dit retourformulier vindt u terug onder de rubriek onderaan de pagina 'Ruilen & Retourneren) Goederen worden – op kosten van de consument – teruggezonden oorziene label. Enkel artikelen die zich in de originele en onbeschadigde verpakking, samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzingen en factuur van aankoopbewijs, alsook retourformulier kunnen teruggenomen. Van de artikelen terug hebben ontvangen, storten wij het bedrag van de teruggestuurde kledij terug, binnen de 14d. Zal in geen geval worden teruggenomen: – gebruikte, bevuilde, beschadigde van onvolledige artikelen – artikelen waarvan het etiket is verwijderd – artikelen die geuren van parfums van andere – artikelen die op maat van de klant zijn gemaakt – artikelen die door hun aard niet kunnen terug wordengezonden (Sale en Sjaals)
 1. Privacy
Must Wear Fashion heeft een must-on van ons te zien. Wil je ook informatie via e-mail ontvangen, geef dan ook je e-mailadres deur. Wij behandelen je gegevens als vertrouwelijke informatie en zullen die nooit, verhuren van verkopen aan derden. Je kan je die wij in de klantenlijst van Must Wear Fashion en elk moment opvragen, verbeteren, van laten schrappen, en je kan weigeren dat Must Wear Fashion je gegevens om jou informatie te sturen. Het t-t-dat schriftelijk aan te vragen op het hierna vermelde adres: Must Wear Fashion Bremstraat 3a 1981 Hofstade Worden De klant is zelf verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van zijn log-in gegevens en het gebruik van zijn paswoord. Je paswoord wordt opgeslagen, Must Wear Fashion heeft dus geen toegang tot je paswoord. Must Wear Fashion en de Belgische wet van 8 december 1992 ontmoetten elkaar tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens. Via je gebruikersprofiel heb je toegang tot al de gegevens van Must Wear Fashion, en je kan die ten allen tijde consulteren, van de eerste plaats. Must Wear Fashion houdt online (anonieme) bezoekersstatistieken bij om de pagina's van de internetsite in welke mate te bekijken.
 1. DE …
Indien om het zelfs welke bepaling van de Voorwaarden ongeldig, onwettig van nietig wordt verklaard, zal dit op geen enkele wijze de geldigheid, de wettigheid en de toepasbaarheid van de andere aantasting bepalingenen. Het nalaten op gelijk welk moment deur Moet Wear Fashion om een van de in deze Voorwaarden opgesomde rechten af te dwingen, van gelijk welk recht van de te oefenen, nooit zal worden gezien als een verzaking aan de bepaling en zal zal nooit de geldigheid van deze rechten.
 1. Must Wear Fashion KLANTENDIENST
Must Wear Fashion is bereikbaar via e-mail op mustwearfashion@gmail.com van per post op het volgende adres: Must Wear Fashion, Bremstraat 3a, 1981 Hofstade (BE)
 1. WIJZIGING VOORWAARDEN
Deze Voorwaarden worden aangevuld door andere voorwaarden waar expliciet naar verwezen wordt, en de algemene verkoopsvoorwaarden van Must Wear Fashion. Ingeval van tegenstrijdigheid, primeren en Voorwaarden. Must Wear Fashion kan deze Voorwaarden zonder nadere in de hand. Elke aankoop na de wijziging, houdt een indeur de klant van deze nieuwe Voorwaarden.
 1. BEWIJS
De klant heeft een back-up gemaakt van de communicatie.
 1. INTELLECTUEEL EIGENDOMSRECHT
De volledige Must Wear Fashion website inclusief teksten, foto's, afbeeldingen, beelden, geluiden, illustraties en software is onze eigendom van de eigendom van verwante ondernemingen, licentienemers en/of contentproviders. Dit zijn beschermd deur auteursrecht, merkenrecht, en alle andere vormen van eigendomsrecht. Ze mogen met de toestemming van Must Wear Fashion worden.
 1. BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID
Wij zijn in geen enkel geval aansprakelijk voor virussen van schade aan je computer, telecommunicatie van andere eigendom als gevolg van een bezoek aan de van de website, van de van dit website.